Juultje Tieleman is een populaire Nederlandse vlogger en influencer, bekend van haar Instagram en YouTube kanaal. Ze deelt regelmatig leuke content met haar volgers. Lees de tekst hieronder door om meer te weten te komen over wie Juultje Tieleman is en wat haar vermogen is.

Juultje Tieleman: wie is ze eigenlijk?

Juultje Tieleman, geboren op 7 juli 1999 in Dirksland, is een Nederlandstalige vlogster met een YouTube kanaal, maar ook een influencer op Instagram. Ze plaatst regelmatig topics over verschillende onderwerpen. Haar bekendheid begon in 2016 toen ze een relatie had met de bekende YouTuber Gio Latooy, die inmiddels haar ex-vriend is. Tijdens deze periode heeft Juultje meer dan 1 miljoen volgers op Instagram en dus een aanzienlijke online aanwezigheid opgebouwd. Ze begon toen haar eigen YouTube kanaal en Instagram posts en heeft hier veel geld mee verdiend.

Wat is de woonplaats van Juultje Tieleman?

Juultje Tieleman woont tegenwoordig in een groot appartement midden in Rotterdam. Je kunt dan denken aan een luxe en mooi ingericht appartement. Juultje heeft aan het Grafisch Lyceum in Rotterdam gestudeerd.

Hoe oud is Juultje Tieleman?

Jort Kelder is geboren op 8 juli 1999 in Dirksland, Nederland. Dit betekent dat Juultje momenteel 24 jaar oud is.

Op welke manier wordt het vermogen van Juultje Tieleman opgebouwd?

Juultje Tieleman heeft haar vermogen opgebouwd op diverse manieren. Juultje Tieleman verdient ten eerste geld via haar YouTube kanaal, waar ze haar passie voor mode, beauty en lifestyle deelt. Met miljoenen views op haar video’s heeft ze sponsordeals en advertentie inkomsten weten te genereren. Daar komt bij dat ze model heeft gestaan voor gerenommeerde merken, waaronder Zalando en Hunkemöller. Haar samenwerkingen met deze merken hebben bijgedragen aan haar financiële succes.

Als deelnemer aan programma’s zoals ‘Expeditie Robinson’, heeft Juultje mogelijk een aanzienlijke vergoeding ontvangen. Deelname aan televisieprogramma’s kan een lucratieve bron van inkomsten zijn voor bekende persoonlijkheden. Naarmate haar populariteit is gegroeid, heeft ze waarschijnlijk hogere tarieven kunnen vragen voor gesponsorde posts en samenwerkingen op haar sociale mediaplatforms. In 2016 zou Juultje naar schatting €250.000 hebben verdiend. Gezien de afgelopen zes jaar en haar groeiende populariteit, kan dat bedrag inmiddels aanzienlijk zijn toegenomen.

View this post on Instagram

A post shared by J U U L T J E (@juultjetieleman)

De geschatte vermogen van Juultje Tieleman

Het geschatte vermogen van Juultje Tieleman kan variëren. Het vermogen van Juultje hangt voornamelijk af van haar zakelijke activiteiten en online aanwezigheid. Hoewel de exacte financiële details van Juultje niet openbaar beschikbaar zijn, wordt aangenomen dat ze in de afgelopen zes jaar aanzienlijke inkomsten heeft gegenereerd. Dit kan je herleiden vanaf haar volgers op haar social media accounts.  In 2016 heeft Juultje maar liefst €250.000 binnen weten te brengen. Juultje’s vermogen is naar verwachting flink gestegen sinds 2016. Helaas is vanaf 2016 niet veel informatie beschikbaar over het vermogen van Juultje.

Aparte feiten over Juultje Tieleman

1. We weten niet veel over de huidige relatiestatus van Juultje Tieleman, al lijkt het erop dat ze al enige tijd in een relatie zit met Koen van Heest. Voordat ze met Koen was, had Juultje Tieleman een relatie met Don de Jong en met Gio Latooy.

2. Juultje heeft eens meegedaan aan Expeditie Robinson. Helaas verliet ze de expeditie op dag 16 vrijwillig vanwege een heupblessure.

3. In februari 2014 heeft Juultje haar eerste Instagram post gedeeld. Deze post is talloze keren bekeken en gedeeld. Haar YouTube account heeft ze in 2015 gecreëerd.

4. Tieleman heeft ook een passie voor reizen en deelt vaak foto’s van haar avonturen op exotische bestemmingen.5. De zus van Juultje, Fee Tieleman, verschijnt ook regelmatig in haar posts.