Kalvijn is een van de bekendste Nederlandse YouTubers. Op jonge leeftijd begon hij aan zijn social media carrière. Veel mensen vragen zich daarom af hoe goed YouTube verdiend, en vooral wat Kalvijn verdient met het maken van de video’s. In dit artikel gaan we hier dieper op in. 

Wie is Kalvijn: leeftijd, woonplaats en beroep

Kalvijn, ook wel Kelvin Boerma, is geboren op 19 mei 1996. Veertien jaar later, in 2010, begon Kelvin zijn YouTube-kanaal, waar hij video’s binnen het comedy genre postte. Vandaag de dag kan de content van Kalvijn worden vergeleken met die van Amerikaanse YouTuber Mr. Beast. Zo uploadde Kelvin video’s met titels als Ik Speelde Verstoppertje tegen 100 Kinderen en 50 Vreemden in 1 Kamer, de Laatste die Overblijft Wint €1000.

In 2018 bereikte Kalvijn een mijlpaal, hij tikte dit jaar namelijk de miljoen abonnees aan! Zijn populariteit heeft ervoor gezorgd dat er veel deuren opende. Zo was hij in 2018 en 2019 de YouTube-expert bij RTL Boulevard en mocht Kalvijn in 2021 zijn eigen televisieprogramma op de NPO3 presenteren, genaamd de Kalvijn show. 

Kalvijn heeft in zijn carrière meerdere prijzen gewonnen. Zo won hij onder andere de VEED Award voor Beste Mannelijke YouTuber. 

Kelvin Boerma heeft al jarenlang een relatie met YouTuber en auteur Nina Warink. De twee kennen elkaar al sinds hun vijftiende. De twee zijn verloofd. Op dit nieuws kwam veel kritiek. Deze ophef werd veroorzaakt door de geruchten over vreemdgaan. Zowel Nina als Kalvijn zouden meerdere malen overspel hebben gepleegd. De twee lijken momenteel gelukkig en een bruiloft staat op de planning. 

View this post on Instagram

A post shared by Nina Warink (@ninawarink)

Wat is het geschatte vermogen van Kalvijn en hoe heeft hij dit verdiend?

Kalvijn is een YouTuber die niet veel kwijt wil over zijn financiën. Dit maakt het lastig om een schatting te maken van het vermogen van Kalvijn. Wel weten we dat de YouTuber twee woningen heeft, een huis in Amsterdam en een appartement in Groningen. Voor het kopen van twee woningen heb je aardig wat geld nodig. We weten dus in ieder geval dat Kalvijn een groot bedrag op zijn bankrekening heeft staan.

Kalvijn heeft meerdere inkomstenbronnen. Zo is hij een populaire YouTuber, maar verschijnt hij ook zo nu en dan op televisie. Hij heeft bijvoorbeeld meegedaan aan verschillende reality shows zoals Expeditie Robinson en Hunted VIPS. Ook heeft hij zijn eigen programma gehad. Zo nu en dan staat Kalvijn ook in de studio, waar hij singles opneemt. 

Hoeveel verdient Kalvijn per maand met Youtube?

Het maandelijks salaris van Kalvijn wordt geschat op ongeveer €17.000. Dit is nogal wat voor een jongen zo jong als hij. Zijn YouTube-kanaal draagt enorm bij aan dit inkomen. Kelvin Boerma verdient op verschillende manieren geld via social media. Zo verkoopt hij merch, werkt samen met merken en krijgt per YouTube-weergave geld binnen. Zijn video’s worden goed bekeken. Sinds hij zijn YouTube-kanaal startte heeft hij al meer dan 438.500.000 weergaven weten te verzamelen. We kunnen dus concluderen dat Kalvijn kan genieten van een maandelijks extra zakcentje. 

kalvijnn

Interessante weetjes over Kalvijn