Als Nederlander heb je het gezicht van Kees Tol vast wel eens voorbij zien komen op televisie en andere media uitingen. Na jaren ervaring in de media-industrie kunnen we het een en ander zeggen over hoeveel vermogen Kees Tol precies heeft.

Wie is Kees Tol eigenlijk?

Kees Tol, geboren op 10 februari 1982, is een bekende Nederlandse presentator die indruk maakte op mensen via de media, met name na zijn deelname aan het populaire televisieprogramma ‘Wie is de Mol?’. Hier wist hij op vrij legendarische wijze de rol van Mol op zich te nemen en iedereen te verrassen. Kees Tol staat ook bekend om zijn presentatie van programma’s voor de publieke omroep, waaronder de TROS.

De woonplaats van Kees Tol

Kees Tol houdt zijn privéleven zoveel mogelijk buiten de schijnwerpers, maar we kunnen wel het een en ander concluderen over zijn woonplaats. Momenteel woont Kees Tol in de stad Volendam..

De leeftijd van Kees Tol

Kees Tol is geboren op 10 februari 1982 in Volendam, Nederland, wat betekent dat hij momenteel 41 jaar oud is en Waterman is van sterrenbeeld.

View this post on Instagram

A post shared by Kees Tol (@keestolofficial)

Hoe verdient Kees Tol zijn inkomsten?

Kees Tol heeft een diverse carrière in de showbizzwereld opgebouwd. Zijn levensverhaal kende enkele uitdagingen, waaronder ernstige brandwonden als gevolg van de beruchte cafébrand in Volendam. Niettemin behaalde hij zijn MBO-diploma na het afronden van de mavo. In 2006 maakte Kees Tol de overstap naar de televisiewereld als producent bij het televisiebedrijf FTV.

In 2011 begon hij zijn carrière als presentator, maar hij heeft ook acteerrollen op zich genomen waaronder in de films ‘Zwartboek’ en ‘Sinterklaas verdwaalt in het grote bos’. Dit succes leidde tot erkenning in de vorm van de Talent Award op het Gouden Televizier-Ring Gala in 2013.

Benieuwd naar vermogen Kees Tol?

Het exacte salaris van Kees Tol is een goed bewaard geheim, zoals vaker het geval is bij bekende persoonlijkheden. Kees staat erom bekend zijn inkomen privé te houden en heeft nooit specifieke cijfers vrijgegeven over zijn verdiensten. Wat we wel weten, is dat zijn vermogen wordt geschat op ongeveer 2 miljoen euro. Het exacte bedrag blijft onbekend.

Interessante feiten over Kees Tol

1. De Nederlandstalige audio toer van het ABBA museum in Stockholm werd door Kees Tol ingesproken

2.     Velen weten niet dat Kees Tol de ambassadeur van ‘Stichting Lezen en Schrijven’ is.

3. Kees Tol zit momenteel in een relatie. Hij heeft onlangs op Instagram verklaard dat Nick Schilder zijn grote liefde is.

4. Kees heeft een actieve aanwezigheid op sociale media en deelt regelmatig updates met zijn fans.5. Deze bekende Nederlander is vaak te zien als gast in andere Nederlandse televisieprogramma’s.