kees-vd-Spek

Het vermogen van bekende persoonlijkheden wekt vaak nieuwsgierigheid op, vooral als het gaat om een bekende Nederlander zoals Kees van der Spek. Kees is een populaire misdaadjournalist en televisiepersoonlijkheid die gedurende de jaren diverse gedurfde documentaires en programma’s heeft gecreëerd. Kom erachter wat zijn vermogen is.

Wie is Kees van der Spek?

Kees van der Spek is geboren op 29 juni 1964 in Nazareth, Israël. Kees heeft een indrukwekkende carrière opgebouwd als misdaadjournalist en televisiepersoonlijkheid in Nederland. De opkomst van de populariteit van Kees begon als rechterhand van de gerenommeerde misdaadjournalist Peter R. de Vries. Samen werkten ze aan diverse misdaadprogramma’s en documentaires.

Hierna kreeg Kees de kans om zijn eigen programma te maken bij Talpa over oplichtingspraktijken op bekende vakantiebestemmingen. Kees heeft hierdoor voor tientallen arrestaties gezorgd en genoten van grote kijkcijfers.

Waar woont Kees van der Spek?

Het blijft relatief onbekend waar Kees van der Spek precies woont of wat zijn huidige woonplaats is. Het privéleven van Kees wordt zoveel mogelijk geheim gehouden. Wat we wel weten, is dat hij zijn werkzaamheden in de media voornamelijk in Nederland verricht. Van der Spek verschijnt regelmatig op televisie vanuit een studio in Hilversum, wat suggereert dat hij in de buurt van deze stad zou kunnen wonen.

Leeftijd van Kees van der Spek

Kees van der Spek werd geboren op 29 juni 1964. Dit betekent dat hij op dit moment 59 jaar oud is. Kees heeft gedurende de jaren een sterke aanwezigheid opgebouwd in de Nederlandse media-industrie.

View this post on Instagram

A post shared by Kees van der Spek (@keesvanderspek)

Hoe verdient Kees van der Spek zijn geld?

Kees van der Spek heeft zijn financiële succes grotendeels te danken aan zijn carrière in de Nederlandse media branche, voornamelijk als televisieverslaggever en programmamaker. Hoewel het exacte vermogen van Kees van der Spek niet bekend is, blijkt uit bronnen dat zijn jaarsalaris naar schatting op ruim €100.000 ligt en dat zijn vermogen geschat wordt op 2 tot 5 miljoen euro.

Naast zijn televisiewerk is Kees van der Spek ook betrokken als expert bij praatprogramma’s zoals ‘RTL Boulevard’ en ‘Jinek’. Hij heeft ook zijn eigen productiebedrijf genaamd ‘Skyhigh TV’, waar hij met zijn team televisieprogramma’s produceert. Deze diverse activiteiten hebben bijgedragen aan zijn financiële welzijn en succes in de media-industrie.

Kees-Spek

Kees van der Spek vermogen: wat is het geschatte vermogen?

Het exacte vermogen van Kees van der Spek blijft een goed bewaard geheim, aangezien hij zijn persoonlijke financiën zoveel mogelijk privé houdt. Er zijn geen officiële cijfers beschikbaar over zijn inkomsten en uitgaven. Er zijn echter wel schattingen gemaakt van zijn vermogen, die variëren tussen de 2 en 5 miljoen euro.

Interessante weetjes over Kees van der Spek vermogen

1. Kees van der Spek is in 2004 getrouwd met Annabelle van der Spek. Inmiddels hebben ze samen 4 zonen. Eén van deze zonen heeft zelfs al een kind. Dit maakt Kees een trotse grootvader.

2. Volgens de laatste geruchten zijn Kees en Annabelle inmiddels gescheiden.

3. In 2008 heeft Kees een boek gepubliceerd als misdaadjournalist getiteld: ‘Achter de schermen bij Peter R. de Vries.

4. Toen Kees kind was, heeft hij gewoond in Duitsland en in Israël.

5. Kees werd vooral populair tijdens zijn presentatie in het populaire televisieprogramma ‘Wie is de mol?’.