Lil Kleine, ofwel Jorik Scholten, is een bekende Nederlandse rapper en ondernemer die meerdere hits op zijn naam heeft staan. Er zijn echter velen die benieuwd zijn naar hoeveel vermogen Lil Kleine heeft.

lilk

Lil Kleine: wie is het precies?

De echte naam van Lil Kleine is Jorik Scholten. Jorik is in Amsterdam geboren op 15 oktober 1994. In 2012 brak hij door met zijn eerste mixtape, waarmee hij al snel bekendheid verwierf. Zijn grote doorbraak kwam in 2015 met het nummer ‘Drank & Drugs’, in samenwerking met Ronnie Flex. Dit nummer werd een enorme hit. Sindsdien heeft Lil Kleine meerdere hits op zijn naam staan.

Naast zijn muzikale carrière is Lil Kleine actief als ondernemer. Hij heeft zijn eigen kledinglijn genaamd ‘Jorik’ en is mede-eigenaar van een barbershop in Amsterdam genaamd ’De J. ‘Kutte Barbershop’. Hier komt bij dat hij zijn eigen wodkamerk heeft gecreëerd met de naam ‘Kiki Vodka’ en dat Lil Kleine ook in verschillende televisieprogramma’s en films heeft opgetreden

Lil Kleine had een relatie met Jaimie Vaes en kreeg een zoontje met haar. Hun geplande bruiloft ging echter niet door nadat er een incident op Ibiza plaatsvond, dat leidde tot het verbreken van hun relatie.

Waar woont Lil Kleine?

Lil Kleine woont in hartje Amsterdam. Hoewel hij in het verleden meerdere woningen in de stad heeft gehad, heeft hij sinds 2021 zijn intrek genomen in een nieuw pand aan de Prinsengracht. Dit pand heeft hem maar liefst 6 miljoen euro gekost. Het gaat om een monumentaal gebouw met zes verdiepingen en een dakterras met een adembenemend uitzicht over de stad.

View this post on Instagram

A post shared by Lil Kleine (@lilkleine)

De manier waarop Lil Kleine zijn inkomen verdient

Lil Kleine verdient op verschillende manieren zijn inkomen. Zijn muziekcarrière is een belangrijke bron van inkomsten. Zijn hits, albums en optredens genereren aanzienlijke opbrengsten. Daarnaast is hij actief als ondernemer: hij heeft een succesvolle kledinglijn, hij is in het bezit van de wodkamerk ‘Kiki Vodka’ en hij is mede-eigenaar van de ‘De J. Kutte Barbershop’ in Amsterdam. Ook televisieoptredens en lucratieve samenwerkingen met bekende merken hebben bijgedragen aan zijn vermogen.

Lil Kleine vermogen: hoeveel is het precies?

Het vermogen van Lil Kleine wordt geschat op ongeveer 2.5 miljoen euro. We kunnen een idee krijgen van zijn inkomen door te kijken naar zijn optredens. Lil Kleine vraagt ongeveer 15.000 euro per show, en met ongeveer 100 optredens per jaar genereert hij een aanzienlijk jaarlijks inkomen van ongeveer 1.5 miljoen euro en maandelijks een inkomen van ongeveer 125.000 euro, exclusief andere bronnen van inkomsten. In 2019 had Lil Kleine een geschat vermogen van 28 miljoen euro.

Unieke feiten over Lil Kleine

1. De nieuwe vriendin van Lil Kleine is Robin Singels, een influencer op Instagram.

2. Lil Kleine had in het verleden sinds 2017 een relatie met Jaimie Vaes, een populaire Nederlandse influencer. Samen hebben ze een kind (Lío Zion), geboren in 2019. De twee zijn echter niet meer samen na een vervelend incident.

3. Lil Kleine werd verdacht van een poging tot zware mishandeling, maar het OM heeft deze verdenking aangepast nadat Jaimie Vaes haar verklaring had afgelegd.

4. Jaarlijks doet Lil Kleine gemiddeld 100 shows. Per show vraagt hij €15.000.

5. Lil Kleine is ook betrokken bij een frietzaak en een kroeg op het Leidseplein in Amsterdam.