madelon-vos

Madelon Vos wordt ook wel ‘Miss Bitcoin’ genoemd. Ze schrijft, analyseert, investeert, maakt podcasts, doceert en maakt content over crypto en de financiële markt. We vragen ons dan ook af, wat is het vermogen van Madelon Vos? 

Wie is Madelon Vos?

Madelon Vos werd op 18 augustus 1995 geboren in Groningen. Haar interesse voor de financiële markt en bitcoin ontstond al tijdens haar studie Small Business and Retail Management. Voor haar afstuderen schreef ze een onderzoekspaper waarmee ze de Bert Douwes Award won. Na haar studie werkte Madelon Vos als schrijver van columns en blogs. Ze schreef onder andere voor IEX.nl en Business Insider. 

Van 2018 tot 2021 maakte ze een podcast voor BNR Nieuwsradio. Ze maakte de podcast met de naam Cryptocast, samen met Herbert Blankesteijn. Samen bespraken ze de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van crypto. Madelon Vos werkte ook als docent en doceerde Technische Analyse aan HBO-studenten. 

Wil je weten wie Madelon Vos vriend is? Het is Vilijam Geo. Ze zijn niet alleen een mooi paar, ze werken ook nog eens samen. Madelon Vos en Vilijam hebben samen MoneyTalks Community opgericht. MoneyTalks community is een platform voor mensen die interesse hebben in crypto, de economie en investeren. In september 2023 kondigde Madelon Vos op Instagram aan dat ze in verwachting is van een baby. 

View this post on Instagram

A post shared by Madelon Vos (@madelonvos_)

Wat is het precieze vermogen van Madelon Vos?

Wat het vermogen van Madelon Vos is, houdt ze net als vele anderen geheim. Het geschat vermogen van Madelon Vos ligt op een paar miljoen. Madelon Vos was namelijk een van de eerste investeerders in bitcoin. Met haar financiële inzicht heeft ze waarschijnlijk een aardig inkomen vergaard.

Hiermee verdient Madelon Vos haar salaris!

Madelon Vos vermogen komt waarschijnlijk voor een groot deel uit crypto, maar er zijn ook andere manieren waarop ze haar geld verdient. Tegenwoordig focust Madelon Vos zich met name op het maken van content. Madelon Vos Twitter en Madelon Vos YouTube kanaal zijn zeer populair. Haar video´s op YouTube worden regelmatig door zeker een half miljoen mensen bekeken. Met haar volgers deelt ze informatie over bitcoin en analyseert de financiële markt. 

madelon

Madelon Vos YouTube video’s worden gemiddeld 35.000 tot 282.000 keer bekeken. Hoeveel YouTubers verdienen per video verschilt, maar je kunt rekenen op 1 tot 5 euro per 1.000 views. Per video verdient ze dus in ieder geval 35 tot 282 euro. Ze heeft inmiddels meer dan 380 video’s uitgebracht waardoor ze zeker tussen 13.300 en 107.000 euro heeft verdiend. 

Daar komen overigens nog inkomsten voor reclames en samenwerkingen bij. Een andere bron van inkomsten voor Madelon Vos zijn haar cursussen. Dit zijn cursussen voor mensen die willen leren hoe je moet investeren in crypto en je financiële vermogen vergroot. Al meer dan 25.000 mensen hebben een cursus van Madelon Vos gekocht. Met een waarde van 250 euro komt dat neer op zeker 6,250.000 euro.

Dit wist je vast nog niet over Madelon Vos

#1 In 2022 werd Madelon Vos met 20 andere kandidaten genomineerd voor een Televizier-Ster. Ze werd genomineerd voor haar Madelon Navigeert YouTube videoserie in de categorie online videoseries. 

#2 Madelon Vos neemt regelmatig interviews op in een BMW. Dat zijn regelmatig andere BMW’s die ze in bruikleen krijgt van BMW-dealer Story Waardenburg.