manon-van-essen

Madelon van Essen, de nieuwste investeerder in het tv-programma Dragons’ Den, is een geboren ondernemer met een flink vermogen. Wil je weten wat het vermogen van Manon van Essen is, lees dan snel verder. 

Wie is Dragons’ Den Manon van Essen?

Manon van Essen werd in 1987 geboren. Na de middelbare school gaat ze naar de hogeschool in Utrecht, Hier studeert ze communicatie. Tijdens haar studie startte ze haar eerste bedrijf. Dit bedrijf was een afstudeerproject dat direct aansloeg. Print Personal is een bedrijf dat getypte tekst om kon zetten in tekst die handgeschreven is. 

Ondanks dat Manon van Essen zich in eerste instantie op tech lijkt te richten gaat haar interesse al snel naar andere projecten. Ze verkocht na een tijdje de licentie voor Print Personal en investeerde dat geld in andere projecten. Zo verhuurde ze onder andere werkplekken en stortte zich op gezonde voeding. Ze vond een pizzabodem uit gemaakt van bloemkool. Een uitvinding waarmee Manon van Essen zichzelf en het groentedeeg voor pizza op de kaart heeft weten te zetten. 

Samen met Manon van Essens vriend heeft ze twee kinderen. Manon probeert zowel haar gezinsleven als haar werk in balans te houden. Dit doet ze onder andere door ‘s avonds te werken, terwijl de kinderen op bed liggen. Maar het wordt nooit later dan 22:00 uur zegt ze. 

View this post on Instagram

A post shared by Manon van Essen (@manonvanessen)

Wat is het vermogen van Manon van Essen?

Manon van Essen maakt er geen geheim van dat ze ondertussen rijk is. Dat is overigens ook niet zo gek, gezien het feit dat ze de ene na de andere succesvolle onderneming opzet. Maar wat is Manon van Essen haar vermogen? Het geschat vermogen van Manon van Essen is 2,2 miljoen euro. 

Manon van Essen quote 500

Manon van Essen is in de Quote 500 openhartig over haar inkomen, succes en tegenslagen. Zo zegt ze dat ze in haar vroege carrière al snel spijt kreeg van het openen van een sushi zaak in Amsterdam. Naar eigen zeggen was het echt de hel. Haar compagnon was overigens maar wat graag bereid om het bedrijf over te nemen. 

Hiermee verdient Manon van Essen haar inkomen!

Manonvanessen

Het salaris van Manon van Essen groeide de eerste jaren snel door het verkopen van bloemkoolpizza’s. Het kostte haar uren, zo niet dagen om tot de juiste receptuur te komen. Toen dat eenmaal lukte, wist ze de pizzabodems al snel in de schappen van de Albert Heijn te krijgen. Uiteindelijk verkocht ze haar bedrijf Magioni aan Dr. Oetker. 

Na de verkoop van haar bedrijf ging Manon op ontdekkingstocht naar haar nieuwe passie. Ze startte 3 bedrijven, maar naar eigen zeggen is dat niet echt een aanrader. Het is volgens Manon van Essen beter om je op één bedrijf te richten. Eind december 2022 kondigde Manon van Essen een nieuw project aan, het bedrijf Vitamines.com. Het is een platform waar verkopers hun vitamines en supplementen kunnen aanbieden. Manon geeft aan dat de omzet van het bedrijf nu al bijna gelijk is aan dat van Magioni. 

Manon van Essen is sinds 2022 ook investeerder in het tv-programma Dragon’s Den. Ze is hiermee de jongste investeerder die ooit een plek in de jury heeft ingenomen. Hiermee wil ze nieuwe ondernemers helpen hun dromen waar te maken. Bovendien kan ze extra inkomen voor zichzelf verdienen door te investeren. 

Dit wist je nog niet over Manon van Essen