Marco G

Marco Geeratz is een getalenteerde ondernemer en investeerder. Maar waarschijnlijk ken je Marco Geeratz vooral als de man van tv-persoonlijkheid Chantal Janzen. Waar je hem ook van kent, veel mensen vragen zich af, wat is het vermogen van Marco Geeratz?

Wie is Marco Geeratz eigenlijk?

Marco Geeratz werd geboren op 13 september 1972. Marco Geeratz leeftijd is nu 51 jaar. Hij groeide op in het Limburgse plaatsje Tegelen, waar ook Chantal Janzen opgroeide. Chantal en Marco verloren elkaar toen uit het oog, maar jaren later sloeg de vonk over toen ze elkaar weer ontmoetten in Amsterdam.

Eerste huwelijk en huidige samengesteld gezin 

Marco Geeratz

Voordat Marco een relatie kreeg met Chantal had hij al een lange relatie achter de rug. Marco Geeratz eerste huwelijk bracht hem 3 kinderen. Het is niet helemaal duidelijk wanneer Marco Geerats gescheiden is en het antwoord op de vraag wie is de ex van Marco Geeratz moeten we je ook het antwoord schuldig blijven. 

In 2006 komt Marco Chantal Janzen weer tegen en in 2014 trouwen ze. Ondertussen hebben Marco Geeratz en Chantal Janzen samen 2 kinderen. Daarnaast is Chantal bonusmoeder van zijn andere kinderen, Esmée, Zion en Isaa. Esmee is sinds kort zelf moeder. Marco Geeratz is nu dus opa.

Marco Geeratz vermogen bekeken

Net als vele andere ondernemers wil Marco Geeratz niet te veel vrijgeven over zijn inkomen, salaris en vermogen. Als we kijken naar zijn vele succesvolle bedrijven en investeringen kunnen we ervan uitgaan dat het geschat vermogen van Marco Geeratz aanzienlijk is. Je vraagt je misschien af of Marco Geerats in de Quote 500 staat omdat hij rijk is, maar zover is het nog niet.

De quote 500 vermeld overigens wel dat hij een Porsche rijdt met een prijskaartje van € 234.000. Samen met zijn vrouw Chantal Janzen woont hij in een riante woning in het Amsterdamse Museumkwartier. Ze kochten dit pand voor € 3,7 miljoen. Het is niet met zekerheid te zeggen wat Marco’s aandeel was in deze aankoop.

Marco

Hoeveel verdient Marco Geeratz per maand?

Marco Geeratz vermogen en inkomen komt voort uit verschillende ondernemingen. Zo is hij de medeoprichter van &C Media, het mediamerk van Chantal Janzen. Dit bedrijf is onder andere verantwoordelijk voor een glossy, online platform, mobiele app en een webwinkel. Daarnaast ontwikkelen ze tv-formats. Daarnaast is hij mede-eigenaar van nog 4 bedrijven.

Dit wist je vast nog niet over Marco Geeratz: