1. motorkleding
  2. Alpinestars SX-1 V2 Black Red Knee Protector S-M

Alpinestars SX-1 V2 Black Red Knee Protector S-M

5/5

Veilig de weg op met je motor? Daar hoort het aanschaffen van degelijke motor kledij ook bij. Bekijk op deze pagina Alpinestars SX-1 V2 Black Red Knee Protector S-M. Lees de specificaties en de beschrijving en kom zo te weten of dit de motorkleding is die bij jou past. Koop Alpinestars SX-1 V2 Black Red Knee Protector S-M eenvoudig online aan via de button hieronder en ga snel beschermend de weg op.

Specificaties Alpinestars SX-1 V2 Black Red Knee Protector S-M

Merk

Alpinestars

Materiaal

PVC, Rubber

Geslacht

Mannen

Kleur

Zwart

Maat

M, S

Omschrijving van Alpinestars SX-1 V2 Black Red Knee Protector S-M

De SX-1 v2 Kniebeschermer helpt het risico en de ernst van knieblessures te verminderen door het voorkomen van hypertensie van de knie bij een ongeval. Deze lichtgewicht, maar sterke beschermer heeft een polycentrisch scharniersysteem dat natuurlijke beweging van de knie mogelijk maakt. De ergonomisch gevormde kniebeschermer is gemaakt van een halfstijve hoogwaardige polymeer voor optimale bescherming en flexibiliteit, terwijl de sterk geventileerde padding zorgt voor uitstekende luchtstroomkoeling. De juiste positionering van de kniebeschermer verbetert het comfort en voorkomt drukpunten op de knieschijf. Het Dual Strap System zorgt voor een veilige pasvorm van de beschermer in alle rijposities en bevat een combinatie van gesp en klittenbandsluiting voor snelle en eenvoudige montage. Met de Alpinestars SX-1 v2 Kniebeschermer ben je goed beschermd tijdens het motorrijden. De kniebeschermer is ontworpen om de kans op blessures te minimaliseren en biedt tegelijkertijd een hoog niveau van flexibiliteit en comfort. De semi-stijve polymeerconstructie zorgt voor een stevige bescherming, terwijl de polycentrische scharnieren natuurlijke beweging van de knie mogelijk maken. Dankzij de goed geventileerde padding blijven je knieën koel, zelfs tijdens intensieve ritten. Het Dual Strap System zorgt ervoor dat de beschermer stevig op zijn plaats blijft, ongeacht je rij.

Veelgestelde vragen over Alpinestars SX-1 V2 Black Red Knee Protector S-M

Alpinestars SX-1 V2 Black Red Knee Protector S-M is gemaakt van PVC, Rubber. Zo ga jij veilig de weg op.

Motorkleding kan uitgebracht worden voor mannen, vrouwen en unisex. Alpinestars SX-1 V2 Black Red Knee Protector S-M is geschikt voor Mannen.

Alpinestars SX-1 V2 Black Red Knee Protector S-M komt standaard in Zwart. Bekijk de webshop om te kijken of het in meerdere kleuren beschikbaar is.

Alpinestars SX-1 V2 Black Red Knee Protector S-M komt in maat M, S. Bekijk de webshop om te zien of het in meerdere maten te verkrijgen is.

Wij hebben onderzocht waar Alpinestars SX-1 V2 Black Red Knee Protector S-M voor een schappelijke prijs te koop is. Bekijk hier de webshop van aankoop.

Bekijk ook andere motorkleding