1. motorkleding
  2. Kentekenplaat houder Staal Carbon look Set van 2

Kentekenplaat houder Staal Carbon look Set van 2

5/5

Veilig de weg op met je motor? Daar hoort het aanschaffen van degelijke motor kledij ook bij. Bekijk op deze pagina Kentekenplaat houder Staal Carbon look Set van 2. Lees de specificaties en de beschrijving en kom zo te weten of dit de motorkleding is die bij jou past. Koop Kentekenplaat houder Staal Carbon look Set van 2 eenvoudig online aan via de button hieronder en ga snel beschermend de weg op.

Specificaties Kentekenplaat houder Staal Carbon look Set van 2

Merk

Merkloos / Sans marque

Materiaal

Staal

Geslacht

Kleur

Carbon look

Maat

Omschrijving van Kentekenplaat houder Staal Carbon look Set van 2

Deze set van 2 kentekenplaathouders van hoogwaardig staal is de perfecte keuze voor elke autoliefhebber die op zoek is naar duurzaamheid en stijl. De houders zijn gemaakt van staal dat bestand is tegen alle weersomstandigheden, krassen en andere beschadigingen, waardoor ze lang meegaan en er altijd als nieuw uitzien. Deze kentekenplaathouders zijn geschikt voor alle Europese landen met eenrijige kentekens, met uitzondering van Oostenrijk en Zwitserland. De set wordt geleverd met 2 kentekenplaathouders met een stoere carbon look, waardoor uw auto direct een sportieve en moderne uitstraling krijgt. De houders hebben een breedte van 53 cm en een hoogte van 13 cm, waardoor ze perfect passen bij de standaardafmetingen van kentekenplaten. De montage is eenvoudig en snel dankzij het plug & play-systeem. Bovendien zijn deze houders bestand tegen scheuren en hoge/lage temperaturen, waardoor ze in elke situatie hun vorm behouden. Met een groot aantal bevestigingsgaten kunt u de kentekenplaathouder stevig en veilig aan uw voertuig bevestigen.

Veelgestelde vragen over Kentekenplaat houder Staal Carbon look Set van 2

Kentekenplaat houder Staal Carbon look Set van 2 is gemaakt van Staal. Zo ga jij veilig de weg op.

Motorkleding kan uitgebracht worden voor mannen, vrouwen en unisex. Kentekenplaat houder Staal Carbon look Set van 2 is geschikt voor .

Kentekenplaat houder Staal Carbon look Set van 2 komt standaard in Carbon look. Bekijk de webshop om te kijken of het in meerdere kleuren beschikbaar is.

Kentekenplaat houder Staal Carbon look Set van 2 komt in maat . Bekijk de webshop om te zien of het in meerdere maten te verkrijgen is.

Wij hebben onderzocht waar Kentekenplaat houder Staal Carbon look Set van 2 voor een schappelijke prijs te koop is. Bekijk hier de webshop van aankoop.

Bekijk ook andere motorkleding