1. motorkleding
  2. HELD AYANA II Motorpak Sport Dames 1-delig 38

HELD AYANA II Motorpak Sport Dames 1-delig 38

5/5

Veilig de weg op met je motor? Daar hoort het aanschaffen van degelijke motor kledij ook bij. Bekijk op deze pagina HELD AYANA II Motorpak Sport Dames 1-delig 38. Lees de specificaties en de beschrijving en kom zo te weten of dit de motorkleding is die bij jou past. Koop HELD AYANA II Motorpak Sport Dames 1-delig 38 eenvoudig online aan via de button hieronder en ga snel beschermend de weg op.

Specificaties HELD AYANA II Motorpak Sport Dames 1-delig 38

Merk

Materiaal

Leer, Kevlar

Geslacht

Vrouwen

Kleur

zwart

Maat

38

Omschrijving van HELD AYANA II Motorpak Sport Dames 1-delig 38

De Ayana II is de nieuwste versie van zijn succesvolle voorganger, waarop Held heeft voortgebouwd op het gebied van ontwerp en functionaliteit. Dit zorgvuldig geperfectioneerde motorpak heeft nog steeds een basis van duurzaam rundleer, dat in geval van nood beschermt dankzij de titanium sliders op de schouders, ellebogen en knieën. Naast de titanium sliders zijn er ook vervangbare TPU kneesliders die je in staat stellen om je rijvaardigheden tot het uiterste te testen. Een raceoverall is niet compleet zonder een racebult voor de nodige aerodynamica, en de Ayana II heeft deze dan ook. Lederen panelen op de borst, armen en benen zijn voorzien van perforatie, en de voorkant van het pak heeft ventilatieritsen. Dit maakt het pak, vooral in de witte kleurstelling, zeer geschikt voor warme dagen op het circuit en zorgt voor een goede afvoer van zweet. De Held Ayana II 1-delig raceoverall is een betaalbaar motorpak van rundleder, geschikt voor sportrijders. Het heeft een nauwsluitende pasvorm en biedt bescherming dankzij de CE Level 1 schouderbescherming. Het pak is ideaal voor zomerse omstandigheden en biedt comfort en veiligheid tijdens het rijden.

Veelgestelde vragen over HELD AYANA II Motorpak Sport Dames 1-delig 38

HELD AYANA II Motorpak Sport Dames 1-delig 38 is gemaakt van Leer, Kevlar. Zo ga jij veilig de weg op.

Motorkleding kan uitgebracht worden voor mannen, vrouwen en unisex. HELD AYANA II Motorpak Sport Dames 1-delig 38 is geschikt voor Vrouwen.

HELD AYANA II Motorpak Sport Dames 1-delig 38 komt standaard in zwart. Bekijk de webshop om te kijken of het in meerdere kleuren beschikbaar is.

HELD AYANA II Motorpak Sport Dames 1-delig 38 komt in maat 38. Bekijk de webshop om te zien of het in meerdere maten te verkrijgen is.

Wij hebben onderzocht waar HELD AYANA II Motorpak Sport Dames 1-delig 38 voor een schappelijke prijs te koop is. Bekijk hier de webshop van aankoop.

Bekijk ook andere motorkleding