1. motorkleding
  2. Dainese New Drake Air Maat 48 Broek

Dainese New Drake Air Maat 48 Broek

5/5

Veilig de weg op met je motor? Daar hoort het aanschaffen van degelijke motor kledij ook bij. Bekijk op deze pagina Dainese New Drake Air Maat 48 Broek. Lees de specificaties en de beschrijving en kom zo te weten of dit de motorkleding is die bij jou past. Koop Dainese New Drake Air Maat 48 Broek eenvoudig online aan via de button hieronder en ga snel beschermend de weg op.

Specificaties Dainese New Drake Air Maat 48 Broek

Merk

Materiaal

Textiel

Geslacht

Mannen

Kleur

Zwart

Maat

48

Omschrijving van Dainese New Drake Air Maat 48 Broek

De Dainese New Drake Air motorbroek is speciaal ontworpen voor de warme Nederlandse zomers. Met zijn neutrale design en strakke pasvorm zorgt hij ervoor dat je veilig en koel kunt rijden. De New Drake Air is gemaakt zonder voering en heeft ventilatieritsen op de bovenbenen, wat zorgt voor een optimale luchtcirculatie. Daarnaast zorgt de antibacteriële Sanitized voering voor extra comfort tijdens het dragen. Deze motorbroek kan worden gecombineerd met alle Dainese textieljassen dankzij de lange verbindingsrits. De Dainese New Drake Air motorbroek is gemaakt van slijtvast Cordura 750D materiaal, wat ervoor zorgt dat hij duurzaam is en bestand is tegen schurende oppervlakken. De broek is ideaal voor warmere dagen, dankzij het ontbreken van een voering en de aanwezigheid van ventilatieritsen. De bescherming komt van de CE level 1 composiet kniebeschermers, die indien nodig verwijderd kunnen worden. De Dainese New Drake Air motorbroek is geschikt voor lichtgewicht rijders en is ideaal voor zomerse omstandigheden. Hij kan gebruikt worden op sportmotoren en naked bikes en heeft een strakke pasvorm. Naast de slijtvaste Cordura 750D buitenlaag en de verwijderbare kniebeschermers, heeft de broek ook ventilatieritsen op de bovenbenen voor extra verkoeling. Daarnaast is de broek verstelbaar op de heupen voor een perfecte pasvorm.

Veelgestelde vragen over Dainese New Drake Air Maat 48 Broek

Dainese New Drake Air Maat 48 Broek is gemaakt van Textiel. Zo ga jij veilig de weg op.

Motorkleding kan uitgebracht worden voor mannen, vrouwen en unisex. Dainese New Drake Air Maat 48 Broek is geschikt voor Mannen.

Dainese New Drake Air Maat 48 Broek komt standaard in Zwart. Bekijk de webshop om te kijken of het in meerdere kleuren beschikbaar is.

Dainese New Drake Air Maat 48 Broek komt in maat 48. Bekijk de webshop om te zien of het in meerdere maten te verkrijgen is.

Wij hebben onderzocht waar Dainese New Drake Air Maat 48 Broek voor een schappelijke prijs te koop is. Bekijk hier de webshop van aankoop.

Bekijk ook andere motorkleding