1. motorkleding
  2. Urban 5884® Fifty Eight Damesjas Motorjas Lams Leren Met Protectie - Maat L

Urban 5884® Fifty Eight Damesjas Motorjas Lams Leren Met Protectie - Maat L

5/5

Veilig de weg op met je motor? Daar hoort het aanschaffen van degelijke motor kledij ook bij. Bekijk op deze pagina Urban 5884® Fifty Eight Damesjas Motorjas Lams Leren Met Protectie - Maat L. Lees de specificaties en de beschrijving en kom zo te weten of dit de motorkleding is die bij jou past. Koop Urban 5884® Fifty Eight Damesjas Motorjas Lams Leren Met Protectie - Maat L eenvoudig online aan via de button hieronder en ga snel beschermend de weg op.

Specificaties Urban 5884® Fifty Eight Damesjas Motorjas Lams Leren Met Protectie - Maat L

Merk

Materiaal

Leer

Geslacht

Vrouwen

Kleur

ZWART

Maat

L

Omschrijving van Urban 5884® Fifty Eight Damesjas Motorjas Lams Leren Met Protectie - Maat L

De Urban 5884® Fifty Eight Damesjas Motorjas Lams Leren Met Protectie - Maat L is een prachtige retro motorjas voor dames die niet alleen stijlvol is, maar ook zorgt voor optimale bescherming tijdens het rijden. Deze jas is gemaakt van hoogwaardig lamsleer dat niet alleen soepel aanvoelt, maar ook duurzaam en slijtvast is. Wat deze jas echt speciaal maakt, zijn de uitneembare CE-gecertificeerde beschermstukken. Deze beschermstukken zorgen ervoor dat je tijdens het rijden volledig beschermd bent tegen mogelijke impact en schaafwonden. De beschermstukken zijn gemakkelijk te verwijderen, waardoor je de jas ook kunt dragen wanneer je niet op de motor zit. Het is belangrijk om te weten dat deze jas 1 maat kleiner valt door de uitneembare beschermstukken. Houd hier rekening mee bij het kiezen van de juiste maat. Met de Urban 5884® Fifty Eight Damesjas Motorjas Lams Leren Met Protectie - Maat L ben je niet alleen goed beschermd, maar zie je er ook nog eens fantastisch uit tijdens het rijden. Voeg deze retro motorjas toe aan je collectie en ervaar het comfort en de stijl die het te bieden heeft.

Veelgestelde vragen over Urban 5884® Fifty Eight Damesjas Motorjas Lams Leren Met Protectie - Maat L

Urban 5884® Fifty Eight Damesjas Motorjas Lams Leren Met Protectie - Maat L is gemaakt van Leer. Zo ga jij veilig de weg op.

Motorkleding kan uitgebracht worden voor mannen, vrouwen en unisex. Urban 5884® Fifty Eight Damesjas Motorjas Lams Leren Met Protectie - Maat L is geschikt voor Vrouwen.

Urban 5884® Fifty Eight Damesjas Motorjas Lams Leren Met Protectie - Maat L komt standaard in ZWART. Bekijk de webshop om te kijken of het in meerdere kleuren beschikbaar is.

Urban 5884® Fifty Eight Damesjas Motorjas Lams Leren Met Protectie - Maat L komt in maat L. Bekijk de webshop om te zien of het in meerdere maten te verkrijgen is.

Wij hebben onderzocht waar Urban 5884® Fifty Eight Damesjas Motorjas Lams Leren Met Protectie - Maat L voor een schappelijke prijs te koop is. Bekijk hier de webshop van aankoop.

Bekijk ook andere motorkleding