1. motorkleding
  2. Rev'it! Jacket Eclipse 2 Black Olive L

Rev'it! Jacket Eclipse 2 Black Olive L

5/5

Veilig de weg op met je motor? Daar hoort het aanschaffen van degelijke motor kledij ook bij. Bekijk op deze pagina Rev'it! Jacket Eclipse 2 Black Olive L. Lees de specificaties en de beschrijving en kom zo te weten of dit de motorkleding is die bij jou past. Koop Rev'it! Jacket Eclipse 2 Black Olive L eenvoudig online aan via de button hieronder en ga snel beschermend de weg op.

Specificaties Rev'it! Jacket Eclipse 2 Black Olive L

Merk

Materiaal

Geslacht

Mannen

Kleur

Groen

Maat

L

Omschrijving van Rev'it! Jacket Eclipse 2 Black Olive L

Waarom zou je kiezen voor de Rev'it! Jacket Eclipse 2 Black Olive motorjas? Deze geweldige jas is perfect voor de lente, herfst en zomer. Niet alleen beschermt deze jas je bij een ongeval en tegen de elementen, maar het is ook een weerspiegeling van jouw stijl! De groene Eclipse 2 van REV'IT! is een prachtige toevoeging aan de garderobe van iedere urban/street rijder. Mocht dit niet de jas zijn die je zoekt, geen probleem! We hebben genoeg andere REV'IT! motorjassen in onze collectie. De Eclipse 2 is gemaakt van slijtvast polyester en wordt geleverd met CE Level 1 elleboog- en schouderbescherming. Daarnaast is de jas ook voorbereid om rugbeschermers toe te voegen voor extra veiligheid. De jas is perfect voor ritten in de lente, herfst en zomer en heeft een vaste, mesh binnenvoering. Voor optimale ventilatie zijn er mesh panelen toegevoegd op de rug, borst en mouw. Met de REV'IT! Eclipse 2 motorjas ben je klaar om op avontuur te gaan!

Veelgestelde vragen over Rev'it! Jacket Eclipse 2 Black Olive L

Rev'it! Jacket Eclipse 2 Black Olive L is gemaakt van . Zo ga jij veilig de weg op.

Motorkleding kan uitgebracht worden voor mannen, vrouwen en unisex. Rev'it! Jacket Eclipse 2 Black Olive L is geschikt voor Mannen.

Rev'it! Jacket Eclipse 2 Black Olive L komt standaard in Groen. Bekijk de webshop om te kijken of het in meerdere kleuren beschikbaar is.

Rev'it! Jacket Eclipse 2 Black Olive L komt in maat L. Bekijk de webshop om te zien of het in meerdere maten te verkrijgen is.

Wij hebben onderzocht waar Rev'it! Jacket Eclipse 2 Black Olive L voor een schappelijke prijs te koop is. Bekijk hier de webshop van aankoop.

Bekijk ook andere motorkleding