1. motorkleding
  2. Dainese Imatra Lady Acqua Groen1 Piece Maat 42 Racepak

Dainese Imatra Lady Acqua Groen1 Piece Maat 42 Racepak

5/5

Veilig de weg op met je motor? Daar hoort het aanschaffen van degelijke motor kledij ook bij. Bekijk op deze pagina Dainese Imatra Lady Acqua Groen1 Piece Maat 42 Racepak. Lees de specificaties en de beschrijving en kom zo te weten of dit de motorkleding is die bij jou past. Koop Dainese Imatra Lady Acqua Groen1 Piece Maat 42 Racepak eenvoudig online aan via de button hieronder en ga snel beschermend de weg op.

Specificaties Dainese Imatra Lady Acqua Groen1 Piece Maat 42 Racepak

Merk

Materiaal

Leer

Geslacht

Vrouwen

Kleur

zwart/groen

Maat

42

Omschrijving van Dainese Imatra Lady Acqua Groen1 Piece Maat 42 Racepak

Waarom zou je kiezen voor de Dainese Imatra Lady Acqua Groen1 Piece in maat 42? Als snelheid jouw passie is, dan is dit geweldige racepak van het merk Dainese perfect voor jou. Dit een-delig racepak is ideaal voor hoge snelheden, circuitdagen, races en de dagen waarop je alleen maar de beste lijnen en snelste tijden wilt neerzetten. Met dit pak ben je helemaal klaar om de weg op te gaan en je grenzen te verleggen. Het Imatra Lady Acqua Groen1 Piece pak voor dames bestaat uit één deel, wat zorgt voor optimale veiligheid. In vergelijking met tweedelige racepakken is dit een-delige pak de veiligste optie, omdat het bovenste gedeelte niet kan losraken van het onderste deel bij een hoge snelheid crash. Als je maximale bescherming wilt, dan is er maar één optie: trek dit blauw, goud, zwart Dainese een-delig motorpak aan! Het pak is gemaakt van rundleder, wat zorgt voor optimale bescherming. Daarnaast is het voorzien van CE Level 1 elleboog, schouder, heup en knie beschermers, en is het klaar om extra bescherming toe te voegen. Met dit Imatra Lady Acqua Groen1 Piece pak ben je verzekerd van een veilige en stijlvolle rit.

Veelgestelde vragen over Dainese Imatra Lady Acqua Groen1 Piece Maat 42 Racepak

Dainese Imatra Lady Acqua Groen1 Piece Maat 42 Racepak is gemaakt van Leer. Zo ga jij veilig de weg op.

Motorkleding kan uitgebracht worden voor mannen, vrouwen en unisex. Dainese Imatra Lady Acqua Groen1 Piece Maat 42 Racepak is geschikt voor Vrouwen.

Dainese Imatra Lady Acqua Groen1 Piece Maat 42 Racepak komt standaard in zwart/groen. Bekijk de webshop om te kijken of het in meerdere kleuren beschikbaar is.

Dainese Imatra Lady Acqua Groen1 Piece Maat 42 Racepak komt in maat 42. Bekijk de webshop om te zien of het in meerdere maten te verkrijgen is.

Wij hebben onderzocht waar Dainese Imatra Lady Acqua Groen1 Piece Maat 42 Racepak voor een schappelijke prijs te koop is. Bekijk hier de webshop van aankoop.

Bekijk ook andere motorkleding