1. motorkleding
  2. Dainese Super Speed 4 Leather Jacket Black Matt Charcoal Gray Maat 54 Jas

Dainese Super Speed 4 Leather Jacket Black Matt Charcoal Gray Maat 54 Jas

5/5

Veilig de weg op met je motor? Daar hoort het aanschaffen van degelijke motor kledij ook bij. Bekijk op deze pagina Dainese Super Speed 4 Leather Jacket Black Matt Charcoal Gray Maat 54 Jas. Lees de specificaties en de beschrijving en kom zo te weten of dit de motorkleding is die bij jou past. Koop Dainese Super Speed 4 Leather Jacket Black Matt Charcoal Gray Maat 54 Jas eenvoudig online aan via de button hieronder en ga snel beschermend de weg op.

Specificaties Dainese Super Speed 4 Leather Jacket Black Matt Charcoal Gray Maat 54 Jas

Merk

Materiaal

Geslacht

Mannen

Kleur

Zwart

Maat

54

Omschrijving van Dainese Super Speed 4 Leather Jacket Black Matt Charcoal Gray Maat 54 Jas

Waarom zou je kiezen voor de Dainese Super Speed 4 Leather Jacket Black Matt Charcoal Gray motorjas? De Dainese Super Speed 4 motorjas is een fantastische keuze voor de lente en herfst. Een motorjas is een essentieel onderdeel van je outfit, omdat het je beschermt bij een ongeval, tegen de elementen en bovenal omdat het je stijl uitdraagt! Deze zwarte Super Speed 4 van Dainese is een geweldige toevoeging aan de garderobe van elke sportieve motorrijder! Ben je niet helemaal zeker van deze jas? Geen probleem, we hebben nog tal van andere Dainese motorjassen beschikbaar in onze collectie. De Super Speed 4 is gemaakt van hoogwaardig rundleder, wat zorgt voor de nodige slijtvastheid. Inclusief zijn CE Level 1 elleboog- en schouderbescherming, en de jas is ook voorbereid op het toevoegen van rug- en borstbeschermers voor extra veiligheid. Deze jas is perfect voor het rijden in de lente en herfst en is voorzien van een comfortabele mesh binnenvoering. Daarnaast zorgen de ventilatieritsen aan de zijkant voor een goede luchtcirculatie. De Dainese Super Speed 4 ziet er niet alleen fantastisch uit, maar biedt ook optimale bescherming tijdens het rijden.

Veelgestelde vragen over Dainese Super Speed 4 Leather Jacket Black Matt Charcoal Gray Maat 54 Jas

Dainese Super Speed 4 Leather Jacket Black Matt Charcoal Gray Maat 54 Jas is gemaakt van . Zo ga jij veilig de weg op.

Motorkleding kan uitgebracht worden voor mannen, vrouwen en unisex. Dainese Super Speed 4 Leather Jacket Black Matt Charcoal Gray Maat 54 Jas is geschikt voor Mannen.

Dainese Super Speed 4 Leather Jacket Black Matt Charcoal Gray Maat 54 Jas komt standaard in Zwart. Bekijk de webshop om te kijken of het in meerdere kleuren beschikbaar is.

Dainese Super Speed 4 Leather Jacket Black Matt Charcoal Gray Maat 54 Jas komt in maat 54. Bekijk de webshop om te zien of het in meerdere maten te verkrijgen is.

Wij hebben onderzocht waar Dainese Super Speed 4 Leather Jacket Black Matt Charcoal Gray Maat 54 Jas voor een schappelijke prijs te koop is. Bekijk hier de webshop van aankoop.

Bekijk ook andere motorkleding