1. motorkleding
  2. Alpinestars Missile V2 Leather Suit 1 Pc Black White Red Fluo Maat 54

Alpinestars Missile V2 Leather Suit 1 Pc Black White Red Fluo Maat 54

5/5

Veilig de weg op met je motor? Daar hoort het aanschaffen van degelijke motor kledij ook bij. Bekijk op deze pagina Alpinestars Missile V2 Leather Suit 1 Pc Black White Red Fluo Maat 54. Lees de specificaties en de beschrijving en kom zo te weten of dit de motorkleding is die bij jou past. Koop Alpinestars Missile V2 Leather Suit 1 Pc Black White Red Fluo Maat 54 eenvoudig online aan via de button hieronder en ga snel beschermend de weg op.

Specificaties Alpinestars Missile V2 Leather Suit 1 Pc Black White Red Fluo Maat 54

Merk

Alpinestars

Materiaal

Geslacht

Mannen

Kleur

blauw

Maat

One size

Omschrijving van Alpinestars Missile V2 Leather Suit 1 Pc Black White Red Fluo Maat 54

Waarom zou je kiezen voor de Alpinestars Missile V2 Leather Suit 1 Pc Black White Red Fluo? Als snelheid jouw passie is, dan is de Missile V2 het perfecte racepak voor jou. Dit geweldige pak van Alpinestars is gemaakt voor echte snelheidsduivels zoals jij. Dit een-delige racepak is ideaal voor hoge snelheden, circuitdagen, races en de dagen waarop je alleen maar de beste lijnen wilt rijden en de snelste tijden wilt behalen. Het pak is speciaal ontworpen voor heren en bestaat, zoals de naam al aangeeft, uit één geheel. In vergelijking met tweedelige racepakken is een een-delige pak de veiligste optie, omdat de bovenste en onderste delen niet van elkaar kunnen losraken bij een crash op hoge snelheid. Als je maximale bescherming wilt, dan is er maar één keuze: trek dit Alpinestars een-delige motorpak in rood, wit en zwart aan! De Missile V2 is gemaakt van rundleder, wat zorgt voor optimale bescherming. Dit type leer wordt veel gebruikt in verschillende soorten motorkleding vanwege de slijtvastheid en duurzaamheid. Het leer is overal verkrijgbaar en ook nog eens vriendelijk voor je portemonnee. Naast het duurzame leer, heeft dit pak nog meer veiligheidseigenschappen. Het is voorzien van geavanceerde beschermingstechnologieën, zoals interne CE-gecertificeerde protectoren op de schouders, ellebogen en knieën. Daarnaast heeft het pak ook externe sliders op de schouders.

Veelgestelde vragen over Alpinestars Missile V2 Leather Suit 1 Pc Black White Red Fluo Maat 54

Alpinestars Missile V2 Leather Suit 1 Pc Black White Red Fluo Maat 54 is gemaakt van . Zo ga jij veilig de weg op.

Motorkleding kan uitgebracht worden voor mannen, vrouwen en unisex. Alpinestars Missile V2 Leather Suit 1 Pc Black White Red Fluo Maat 54 is geschikt voor Mannen.

Alpinestars Missile V2 Leather Suit 1 Pc Black White Red Fluo Maat 54 komt standaard in blauw. Bekijk de webshop om te kijken of het in meerdere kleuren beschikbaar is.

Alpinestars Missile V2 Leather Suit 1 Pc Black White Red Fluo Maat 54 komt in maat One size. Bekijk de webshop om te zien of het in meerdere maten te verkrijgen is.

Wij hebben onderzocht waar Alpinestars Missile V2 Leather Suit 1 Pc Black White Red Fluo Maat 54 voor een schappelijke prijs te koop is. Bekijk hier de webshop van aankoop.

Bekijk ook andere motorkleding