1. motorkleding
  2. REV'IT! Sprint H2O Black Neon Yellow Maat XXL Jas

REV'IT! Sprint H2O Black Neon Yellow Maat XXL Jas

5/5

Veilig de weg op met je motor? Daar hoort het aanschaffen van degelijke motor kledij ook bij. Bekijk op deze pagina REV'IT! Sprint H2O Black Neon Yellow Maat XXL Jas. Lees de specificaties en de beschrijving en kom zo te weten of dit de motorkleding is die bij jou past. Koop REV'IT! Sprint H2O Black Neon Yellow Maat XXL Jas eenvoudig online aan via de button hieronder en ga snel beschermend de weg op.

Specificaties REV'IT! Sprint H2O Black Neon Yellow Maat XXL Jas

Merk

Materiaal

Textiel

Geslacht

Mannen

Kleur

zwart/geel

Maat

XXL

Omschrijving van REV'IT! Sprint H2O Black Neon Yellow Maat XXL Jas

De REV'IT! Sprint H2O is een motorjas die waterdicht is, zonder al te veel poespas. Deze stripped-down motorjas is echter wel ontworpen om optimale bescherming te bieden. Hij is gemaakt van slijtvast en duurzaam 600D polyester en is voorzien van CE-level 1 protectoren op de schouders en ellebogen. Om ervoor te zorgen dat je droog op je bestemming aankomt, is de motorjas uitgerust met een Hydratex®| G-liner membraan. Bovendien heeft de Sprint H2O een uitneembare thermische binnenvoering die je warm houdt tijdens koudere ochtendritten. Deze motorjas is ideaal voor het midseizoen en heeft een sportief model. Hij is voorzien van diverse reflecterende strips op strategische plaatsen, zodat je beter zichtbaar bent in het verkeer. De Sprint H2O biedt dus niet alleen bescherming, maar zorgt er ook voor dat je stijlvol en veilig op de weg bent. Daarnaast is de binnenvoering gemakkelijk uitneembaar voor warmere dagen. Kortom, de REV'IT! Sprint H2O is een veelzijdige en functionele motorjas die aan al je behoeften voldoet.

Veelgestelde vragen over REV'IT! Sprint H2O Black Neon Yellow Maat XXL Jas

REV'IT! Sprint H2O Black Neon Yellow Maat XXL Jas is gemaakt van Textiel. Zo ga jij veilig de weg op.

Motorkleding kan uitgebracht worden voor mannen, vrouwen en unisex. REV'IT! Sprint H2O Black Neon Yellow Maat XXL Jas is geschikt voor Mannen.

REV'IT! Sprint H2O Black Neon Yellow Maat XXL Jas komt standaard in zwart/geel. Bekijk de webshop om te kijken of het in meerdere kleuren beschikbaar is.

REV'IT! Sprint H2O Black Neon Yellow Maat XXL Jas komt in maat XXL. Bekijk de webshop om te zien of het in meerdere maten te verkrijgen is.

Wij hebben onderzocht waar REV'IT! Sprint H2O Black Neon Yellow Maat XXL Jas voor een schappelijke prijs te koop is. Bekijk hier de webshop van aankoop.

Bekijk ook andere motorkleding