1. motorkleding
  2. Alpinestars GP Plus V3 Graphite Black 2 Piece Motorcycle Suit Maat 54 Racepak

Alpinestars GP Plus V3 Graphite Black 2 Piece Motorcycle Suit Maat 54 Racepak

5/5

Veilig de weg op met je motor? Daar hoort het aanschaffen van degelijke motor kledij ook bij. Bekijk op deze pagina Alpinestars GP Plus V3 Graphite Black 2 Piece Motorcycle Suit Maat 54 Racepak. Lees de specificaties en de beschrijving en kom zo te weten of dit de motorkleding is die bij jou past. Koop Alpinestars GP Plus V3 Graphite Black 2 Piece Motorcycle Suit Maat 54 Racepak eenvoudig online aan via de button hieronder en ga snel beschermend de weg op.

Specificaties Alpinestars GP Plus V3 Graphite Black 2 Piece Motorcycle Suit Maat 54 Racepak

Merk

Materiaal

Leer

Geslacht

Mannen

Kleur

zwart

Maat

54

Omschrijving van Alpinestars GP Plus V3 Graphite Black 2 Piece Motorcycle Suit Maat 54 Racepak

Waarom zou je kiezen voor de Alpinestars GP Plus V3 Graphite Black 2 Piece Motorcycle Suit? Als je graag met volle snelheid rijdt, is dit geweldige racepak van Alpinestars perfect voor jou. Dit tweedelige motorpak is ideaal voor rijders die op hoge snelheid willen rijden en tegelijkertijd goede bescherming willen hebben. Bovendien profiteer je ook van het gemak en comfort wanneer je niet op de motor zit. Het pak bestaat uit een jas en broek die met elkaar verbonden kunnen worden door middel van een rits, maar ook afzonderlijk gedragen kunnen worden. Dit leren Alpinestars racepak is gemaakt van hoogwaardig Cowhide leer en zorgt daardoor voor optimale bescherming. Het pak is uitgerust met CE Level 1 elleboog-, schouder-, borst- en heupbeschermers, en is ook voorbereid op aanvullende N/A bescherming. Dit betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken, want met dit gecertificeerde motorpak ben je goed beschermd tegen blessures. Bovendien heeft de Alpinestars GP Plus V3 Graphite Black 2 Piece Motorcycle Suit een stoer en sportief design. Met zijn zwarte kleur en opvallende graphics zul je zeker de aandacht trekken op de weg. Dus als je een snelheidsduivel bent die niet wil inleveren op bescherming en comfort, is dit racepak de perfecte keuze voor jou.

Veelgestelde vragen over Alpinestars GP Plus V3 Graphite Black 2 Piece Motorcycle Suit Maat 54 Racepak

Alpinestars GP Plus V3 Graphite Black 2 Piece Motorcycle Suit Maat 54 Racepak is gemaakt van Leer. Zo ga jij veilig de weg op.

Motorkleding kan uitgebracht worden voor mannen, vrouwen en unisex. Alpinestars GP Plus V3 Graphite Black 2 Piece Motorcycle Suit Maat 54 Racepak is geschikt voor Mannen.

Alpinestars GP Plus V3 Graphite Black 2 Piece Motorcycle Suit Maat 54 Racepak komt standaard in zwart. Bekijk de webshop om te kijken of het in meerdere kleuren beschikbaar is.

Alpinestars GP Plus V3 Graphite Black 2 Piece Motorcycle Suit Maat 54 Racepak komt in maat 54. Bekijk de webshop om te zien of het in meerdere maten te verkrijgen is.

Wij hebben onderzocht waar Alpinestars GP Plus V3 Graphite Black 2 Piece Motorcycle Suit Maat 54 Racepak voor een schappelijke prijs te koop is. Bekijk hier de webshop van aankoop.

Bekijk ook andere motorkleding